OM SHOPMUNNBIND

Vi møter dine behov

I disse tider er munnbind nærmet blitt et av våre dagligdagse ord, og bruken av munnbind i Norge, og ellers i verden har eskalert kraftig i løpet av 2020. 

 

Vi selger gjenbrukbare munnbind som kan vaskes, og munnbind til engangsbruk til både dame, herre og barn.

 

Du kan lese mer om kvaliteten på våre munnbind her og  på hvert enkelt produkt. De fleste av våre munnbind er laget i 3 lag med høykvalitets fiberduk i bomull og vi har munnbind med flere ulike typer bøyler/festemetode. 

 

Vi selger også tilbehør, slik som oppbevaringsholder/case til munnbind, og håndrens.

Se alt av munnbind og tilbehør til munnbind her.

 

Vår misjon er å tilby tidsriktige munnbind som kan være med å bidra til reduksjon av dråpesmitte, i et stort utvalg design slik at vi har noe som passer deg om du er dame, herre eller barn.

 

Det er viktig å presisere at vi kun selger ikke-medisinske munnbind som ikke er klassifisert som medisinsk eller som personlig verneutstyr (PVU). Våre munnbind er ment til privat bruk og kan hjelpe til med å stoppe spredning av dråpesmitte på reise og i det offentlige rom, men erstatter ikke andre smittevernråd.  og kun er ment til privat bruk og ikke kan anses som en fullstendig sikker beskyttelse.

 

Her kan du lese mer om anbefalinger, og råd og bruk av munnbind.

 

Våre munnbind er fabrikkprodusert, og finnes i variantene engangsmunnbind og munnbind til gjenbruk ved at de kan vaskes på 60 grader. 

 

Andre egenskaper ved våre munnbind:
- Kan bidra til å redusere dråpesmitte
- Vaskbare
- Luftige
- Puster

N.B: Av hygieniske årsaker kan ikke munnbind byttes/returneres 

40+

Ulike design

1-3 virkedager

Leveringstid

Fri frakt over 499,-