Hvorfor bør du prøve en Keratin Behandling?

FAKTA

Hvorfor prøve en keratin behandling?

Hva er en Keratin Behandling og hvorfor prøve en keratin behandling? Vi gir deg svarene her.

0

solgt

siden 2018

Hva er keratinbehandling?

Keratin er et protein. Og hår er for det meste laget av keratin. En keratinbehandling vil pleie håret og balansere strukturen, samt beskytte håret fra eksterne problemkilder som sollys og forurensning.Feilbehandlet hår mister fort glansen og du kan oppleve at det blir porøst. Nettopp derfor oppfant ekspertene keratinbehandling. Keratinet gjenoppretter proteininnholdet i håret og gir det masse tiltrengte vitaminer. Det regenererer også skadet hår og gjør det silkemykt og glansfullt.

Hvorfor har det vært kritisert?

Tidlige utgaver av keratinbehandlinger hadde ofte ikke de beste ingrediensene og fikk en del kritikk på grunn av dette. Dagens keratinbehandlinger derimot er helt trygge å bruke.

Hvem kan bruke en Keratin Behandling?

Alle! Selv om en Keratin Behandling er mest anvendelig på bølget, krøllete, farget eller slitt hår kan absolutt alle gi håret sitt en keratinbehandling med store fordeler.

Hvordan utfører man en Keratin Behandling?

Det kan være en god idé å snakke med en frisør om en keratinbehandling er fin å bruke for din hårtype, og eventuelt få hjelp av en frisør til å utføre behandlingen, men du kan også gjerne gjøre det selv enkelt hjemme. Vi garanterer at du vil bli fornøyd med resultatet.

Når burde man bruke en keratinbehandling?

Du kan gjerne ta behandlingen når som helst, men som oftest vil det være mest nødvendig med en behandling etter at du har klippet eller farget håret. Vi anbefaler at du venter 3-4 uker med å farge håret etter utført keratin behandling.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *